Bułka paryska – wyrabiana z naturalnie prowadzonej roszczyny pszennej, mąki pszennej z dodatkiem niewielkiej ilości drożdży. Wypiekana w formie osełkowej w wadze 360g. Całkowicie naturalny proces produkcji.
Bułki – poznańska, paluch, kajzerka, grahamka – bułki śniadaniowe o zróżnicowanym kształcie na bazie roszczyny pszennej, mąki pszennej i niewielkiej ilości drożdży, bułki grahamki wyrabiane z maki razowej tzw. graham. Bułki wytwarzane są jak poprzednie bez żadnych dodatków chemicznych. Całkowicie naturalny proces produkcji.
Rogal – rodzaj bułki pszennej jak powyżej lecz w formie rogala, posypanego makiem. Wytwarzany w wadze 180g. Całkowicie naturalny proces produkcji.
Obwarzanek – rodzaj bułki pszennej jak powyżej lecz w formie obwarzanka posypanego makiem. Wytwarzany w wadze 180g. Całkowicie naturalny proces produkcji.