Oferta
Pieczywo pszenne

Bułka paryska – wyrabiana z naturalnie prowadzonej roszczyny pszennej, mąki pszennej z dodatkiem niewielkiej ilości drożdży. Wypiekana w formie osełkowej w wadze 360g. Całkowicie naturalny proces produkcji.



Bułki – poznańska, paluch, kajzerka, grahamka – bułki śniadaniowe o zróżnicowanym kształcie na bazie roszczyny pszennej, mąki pszennej i niewielkiej ilości drożdży, bułki grahamki wyrabiane z maki razowej tzw. graham. Bułki wytwarzane są jak poprzednie bez żadnych dodatków chemicznych. Całkowicie naturalny proces produkcji.

 

Bułka poznańska Bułka kajzerka
Paluch Grahamka

 

 

 

Rogal – rodzaj bułki pszennej jak powyżej lecz w formie rogala, posypanego makiem. Wytwarzany w wadze 180g. Całkowicie naturalny proces produkcji.

Rogal

 

Obwarzanek – rodzaj bułki pszennej jak powyżej lecz w formie obwarzanka posypanego makiem. Wytwarzany w wadze 180g.  Całkowicie naturalny proces produkcji.

Obwarzanek

 


  • foto
  • foto
  • foto
  • foto